Αίτημα πρόσβασης δεδομένων

Στο digifox.gr δεσμευόμαστε απόλυτα στις κατευθύνσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Για οτιδήποτε που μπορεί να χρειαστεί και αφορά σε θέματα προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εφόσον έχετε κάποιο λογαριασμό χρήστη στο digifox.gr, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε μέσω αυτόματης πρόσβασης, την ανωνυμοποίηση ή ακόμα και να τη διαγραφή των πληροφοριών που μπορεί να έχουν αποθηκευθεί για εσάς στην ιστοσελίδα.

Ως πρώτο βήμα για αυτό, συμπληρώστε στο παρακάτω πεδίο το email με το οποίο έχετε κάνει την εγγραφή σας στη σελίδα μας και μόνο σε αυτήν την περίπτωση!
Εκεί, στο email σας, σε λίγα λεπτά, θα λάβετε ένα δικό μας μήνυμα που θα περιλαμβάνει έναν μοναδικό σύνδεσμο ασφαλείας και ο οποίος θα είναι έγκυρος για 24 ώρες και μόνο από την ίδια συσκευή, τον ίδιο browser,  την ίδια IP από την οποία υποβλήθηκε το αίτημα.

Πατώντας εκεί, στο σύνδεσμο ασφαλείας στο μήνυμα, θα επιστρέψετε σε αυτή εδώ τη σελίδα όπου και θα σας παρουσιαστούν οι πληροφορίες που σας αφορούν.

Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν πως κάθε σας ενέργεια είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς διαγραμμένων δεδομένων.
========================================