Προσφορές υπηρεσιών Digital marketing

Βασικό πακέτο υπηρεσιών Digital marketing

-Best Seller-

Οι υπηρεσίες digital marketing που είναι απαραίτητες όσο τίποτα σε κάθε online δραστηριότητα περιλαμβάνονται στο κορυφαίο αυτό πακέτο, που καταφέρνει να διατηρεί εξαιρετικά χαμηλό κόστος.Το μηνιαίο πακέτο περιλαμβάνει:


SEO Σχεδιασμό στρατηγικής, On site SEO, Off site SEO, Ανάλυση ανταγωνισμού, Εύρεση Keywords, Audit, Τοποθέτηση ποιοτικών backlinks, Full reporting.
Οι ενέργειες σε εξάμηνο πλάνο αποφέρουν: Άμεση αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας, βελτίωση κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, εμφάνιση στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, αύξηση πωλήσεων.

Διαφημιστικές εκστρατείες
σε Google Adwords, Facebook Ads, Instagram Ads [Search, Display, Remarketing] με σχεδιασμό στρατηγικής, δημιουργία, στόχευση, παραμετροποίηση, έλεγχο, επίβλεψη, βελτιστοποίηση, full reporting για ως και δύο διαφημιστικές καμπάνιες μηνιαίως.
Οι ενέργειες αποφέρουν: Branding, αναγνωρισιμότητα, αύξηση επισκεψιμότητας, αύξηση πωλήσεων. *Το διαφημιστικό budget δεν περιλαμβάνεται.
Ενδιαφέρομαι

Facebook Marketing Pack

Τα Social Media είναι η ψηφιακή καθημερινότητα εκατομμυρίων καταναλωτών και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί καμιά εταιρεία να λείπει από αυτά. Με το συγκεκριμένο πακέτο η επιχείρηση σου θα αποκτήσει μια στοχευμένη επαγγελματική παρουσία στο Facebook.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη διαχείριση μιας Facebook επαγγελματικής σελίδας με σχεδιασμό στρατηγικής, γραφιστική αποτύπωση, επιλογή θεματολογίας, δέκα δημοσιεύσεις μηνιαίως, ευρετηριασμό λέξεων & φράσεων, επικοινωνία με το κοινό, διαδραστικές ενέργειες, τόνωση διάδοσης & αλληλεπίδραση. Το πακέτο διατίθεται για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

Ενδιαφέρομαι

Content pack

Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις έναντι του ανταγωνισμού σου.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την εύρεση, συγγραφή, επιμέλεια και εμπλουτισμό με links τεσσάρων πρωτότυπων θεμάτων μηνιαίως, με θεματολογία σχετική με το αντικείμενο σου και με όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για αποδοτικό content marketing, έτοιμα για δημοσίευση στο site σου.


Ενδιαφέρομαι

Signo pack

-All in one-
Όλα όσα χρειάζεσαι για θεαματικά αποτελέσματα. Το All in one πακέτο μας περιλαμβάνει: Tο Βασικό πακέτο υπηρεσιών digital marketing, το Facebook marketing pack και το Content pack, με όλα τα χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς θα τα δεις να αναγράφονται παραπάνω.
Ενδιαφέρομαι

Custom Pack Digital marketing Services

Αν οι υπηρεσίες που χρειάζεσαι δεν περιλαμβάνονται στα παραπάνω πακέτα υπηρεσιών, μπορούμε να σχεδιάσουμε από το μηδέν ένα custom πακέτο που να ανταποκρίνεται ακριβώς σ΄αυτό που θες. Το αλεπουδάκι μας είναι expert σε όλες τις υπηρεσίες digital marketing και μεταξύ άλλων μπορεί να σου προτείνει email marketing, local SEO, mobile marketing, έρευνες & διαγωνισμούς και πολλά ακόμα.

Ενδιαφέρομαι