Προσφορές ιστοσελίδων από 130€ το μήνα!

Website με 130€ ανά μήνα & Eshop με 250€ ανά μήνα

Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ WEBSITE ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ !


Η DIGIFOX πιστή στο όραμα της για παροχή προσιτών προϊόντων & υπηρεσιών digital marketing, κάνει την απόκτηση ενός νέου, σύγχρονου Eshop ή ενός εταιρικού Website, εύκολη υπόθεση!

Με μόλις 130€ μηνιαίως για ένα corporate website, ή 250€ μηνιαίως για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή εικόνα στο διαδίκτυο και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Χωρίς άλλα έξοδα!

ΔΕΝ επιβαρύνεστε με άλλα έξοδα, αφού το κόστος φιλοξενίας σε dedicated server υψηλών προδιαγραφών, η παροχή mail server, η διατήρηση εταιρικών email χωρίς περιορισμό, το SSL και η τεχνική υποστήριξη για τις αναγκαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας, περιλαμβάνονται στην τιμή!

Δικό σας σε 18 μήνες!

Η οικονομική υποχρέωση των μηνιαίων δόσεων ισχύει για 18 μήνες και με τη λήξη τους, το website ή το eshop παραμένει στην ιδιοκτησία σας, χωρίς να έχετε καμιά άλλη υποχρέωση!

Εταιρικό Website με 130€/μήνα!

Eshop με 250€/μήνα!

Με μόλις 130€ μηνιαία δόση, για 18 μήνες, σας παραδίδουμε ένα καινούργιο εταιρικό website που θα αλλάξει την εικόνα του brand σας στο διαδίκτυο!

Το νέο σας site, θα μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο στον επισκέπτη τα μηνύματα σας, ενώ σχεδιαστικά θα βασίζεται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής ιστοσελίδων παγκοσμίως. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην λειτουργικότητα, την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την άριστη εμπειρία του χρήστη. Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Με μόλις 250€ μηνιαία δόση, για 18 μήνες, σας παραδίδουμε ένα πανέτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα, έτοιμο να ξεκινήσετε πωλήσεις!

Η κατασκευή του Eshop, διατηρεί τα γνωστά υψηλά standard που χαρακτηρίζουν όλα τα έργα της DIGIFOX και διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και δυνατότητες που πρέπει να έχει πλέον ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια απαιτητική αγορά με μεγάλο ανταγωνισμό. Όλες οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος